Na čo je nám dobrá tantra


Účelovo pomáha proti stresu – stres je sprievodcom súčasnej doby a bohužiaľ do našich životov zasahuje až príliš, a to v chronickej podobe. Zbaviť sa stresu do bodky je v podstate nemožné a musíme sa naučiť v tomto prostredí žiť a pracovať. Na zmiernenie stresových vplyvov napomáha predovšetkým kvalitný a dostatočne dlhý a výdatný spánok, kvalitná strava, najlepšie z predajní zdravej výživy, a obmedzenie pobytu v preľudnených aglomeráciách, kde sa stupňujú negatívne vzorce správania ľudí. S tantrickou masážou sa vám bude lepšie odstraňovať stresové vplyvy, budete viac schopní zmeniť životný štýl a rozlíšiť, čo je vám prospešné, a čo nie je. Tantra uvoľňuje pozitívne emócie a proti stresu potom veľmi dobre zafunguje aj slastný pocit z vyvrcholenia.

lávové kamene

Odblokuje predsudkový balast – niektorí ľudia stále žijú v rôznych predsudkoch, že sex je iba záležitosť vagíny a penisu, a že iné erotogénne zóny tam jednoducho nepatria. Tieto psychické bloky potom znemožňujú prežiť krásny milostný vzťah a mať tiež rád sám seba, svoje telo so všetkým, čo k tomu patrí. Napríklad sa niektorí muži môžu hanbiť za to, že ich vzrušuje kontakt s konečníkom a masáž prostaty, hoci sa domnievajú, že je to len záležitosť homosexuálov. Tantra vám pomôže týchto predsudkov zbaviť a zaradí do masérskych techník aj iné časti tela. Veľmi vzrušujúca je aj masáž chodidiel a dráždenie stredu pupku.

relaxačná masáž

Rozkoš bez fyzickej námahy – obrovskou výhodou tantry je absencia fyzickej námahy zo strany zákazníka. Nemusíte sa v podstate ani pohnúť a všetku prácu za vás vykoná masérka, tým pádom sa potom môžete lepšie sústrediť na samotný úkon, čo sa týka zážitku rozkoše. Masérka sa s vami bude hrať a dráždiť vás tak, aby ste cítil príliv sexuálnej energie a mohol dosiahnuť napríklad aj viac vyvrcholenia za sebou. Na tantre si môžete dopriať energetický orgazmus, veľmi hlboký, ktorý možno aj predbehne vaše predchádzajúce milenecké skúsenosti.